Saturday, June 9, 2012

Как се получава Браунов газ?

Как се получава  Браунов газ?


Браун е установил възможността от  смесването на 3 изотопа на водорода 1H1, 1H2, 1 H3 и  6  изотопа на кислорода ( 8O14 , 8O15, 8O15, 8O17,  8O18,  8O19 ), което теоретично означава 36 вида вода.

Той е открил, че състоянието  на водата зависи от собствените и  възможности да модифицира своето физико-химично или енергетично състояние, променяйки  връзката между изотопите на оксиводорода и кислорода съобразно промените, които настъпват в околната среда, независимо от това дали те са предизвикани по естествен или изкуствен начин.



Брауновият газ е вакум + вода



Чрез системата на Браун  1 kW час електричество е равен на 340 л. газ.

В 1 литър вода  се съдържат - 1860 л. газ, както и обратното. По време на изгарянето, газът имплодира което създава 1859 празни части ( вакумни части ) за една част вода.

1.8601 : 3401 = 5.47 kW час.



Имплозия или експлозия.



Имплозията е създаване на вакум.

Иновацията на брауновият газ е именно в имплозията.

Дори за един учен е трудно е да  си го представи, знаейки че газът е експлозивен!

За да се получи имплозия е необходима искра с висока честота от 9000 V и повече. На Юл Браун са му били нужни 8 години лабораторни опити, за да стигне до извода, че Брауновият газ имплозира единствено при електрическо запалване.

Няма друга технология, която да произвежда газ,  без каквото и да е замърсяване  с един толкова евтин апарат.



Имплозията на Брауновият газ създава пълен вакум. 



Крайната цел е да се използва брауновият газ като средство, предизвикващо създаването на вакум. Той  от своя страна ще създаде атмосферно налягане, което ще е енергиен източник.

И наистина, той е енергиен източник. Защото когато е нагрят от някакъв външен източник, брауновият газ се разширява и  неговата имплозия, използва атмосферното налягане.

Това предоставя огромни възможности  в развитието на двигатели  на атмосферна имплозия. Имплозията като уникална реакция може да бъде предизвикана само с Браунов  газ.

Тя е непостижима с каквато и да е друга позната материя.

Защо газът не експлодира?

Защото Браун е намерил отличната смес, която не избухва.

Имплозията е създател. Експлозията е  разрушител.



Това е принципът създаващ Вселената.

За да докаже своите думи, Браун напълва един цилиндър от двигател с вода. Слага вътре края на маркуча, от който тече газта под налягане. Газта изхвърля водата от цилиндъра през един пластмасов маркуч сложен в един съд на пода. Когато цилиндърът е добре напълнен с браунов газ, той го запалва с помощта на електрическа искра от автомобилна свещ, завинтена  в цилиндъра, при което се чува един звук  “Пинк”, след което водата от съда поставен на пода се връща обратно в цилиндъра, благодарение на създадения вакум.



Експлозията е движение на центробежното налягане навън като това, което се създава от буталата в бензиновите двигатели.

Имплозията е движение на налягането навътре като това, което възпроизвежда брауновият газ.

Можем да сравним освободената от газта енергията с тази на една пружина, компресирана чрез сила. Колкото повече е притисната, толкова по-бързо се възвръща към началната си форма.



И тук Браун добавя "Всичко това доказва, защо моята кола не изхвърля от ауспуха си друго освен вода при това с ефективност  90% , вместо само с  5%,  както при автомобилите работещи с бензин."



Брауновият газ подобрява горенето на фосилните горива.



На 09/02/1978 година  Mr.M. Hansard  от националният съвет на New South Wales и представител на парламента на Австралия  свидетелства пред парламента, че господин Браун е изминал със своята кола 1600 км, като е използвал за гориво един галон с вода (3,78 литра).



В последните години тази технология се използва при производство на различни уреди в повече от 17 страни в света.



Получаване на чиста вода.

Брауновият газ има голям капацитет за хидратация.

Направени са тестове, при които Браунов газ е бил инжектиран в обикновена чешмяна вода. Водата става изключително полезна за човешкото здраве. Тя има същите терапевтични свойства като водата на Hunzas.

Тя ще ви стимулира като чаша кафе, но без вторични ефекти.Тази вода ще подобри цялата физиология на тялото ни, ще допринесе  за подобряване на имунната ни система, ще забави симптомите на остаряването, дължащи се на дехидратацията.

Тя  намалява мускулните болки чрез рехидратация.

Тя подпомага зарастването на раните, защото унищожава микроорганизмите

(anaerobes)  и  ускорява създаването на клетки.

Много от фирмите за минерална вода добавят към нея  кислород.

Това,  което още не се знае, че тя е още по-добра когато и добавим Браунов газ .

На теория водата хидратира тялото, а  газираната вода и подсладените напитки по принцип ни дехидратират.

Брауновият газ е един чудесен начин да добавим кислород във водата.


Физико химични свойства на водата,
изотопи на водорода, изотопи на кислорода, имплозия, експлозия, фосилни горива, кислород във водата.

No comments:

Post a Comment